LOADING

ACTIVITY

udon

手打ちうどん作り Udon noodle making

施設周辺エリア Nearby area
手打ちうどん作り 手打ちうどん作り

小麦粉から手打ちうどん作り!粉と塩水をぐるぐると混ぜて生地を作ります。
しっかりと力を入れて麺棒で生地を伸ばしたら、お楽しみの麺切り!ちょっぴりコツがいりますが、出来上がった時のうれしさは格別です。

Hand-made udon noodle making from flour! Mix the flour and salt water round and round and you make the dough.
After you firmly stretch the dough with the rolling pin to put the force in and enjoy the noodles cut! It might be challenging a little bit but you will get exceptional joy when you finish.

国産小麦の香りを感じます

国産小麦の香りを感じます Feeling the smell of domestic wheat

材料には、こだわりの国産小麦を使用しています。大江ノ郷製麺所で使用している、本格的な配合ですので香り高いうどんに仕上がります。

We use special domestic wheat as the ingredient. You can make a fragrant noodles because we will make it by following the recipe of Oenosato noodle restaurant.

茹でたて出来たて

茹でたて出来たて Freshly cooked noodles

もちろん、お作りいただいたうどんはその場で茹でて、出来立てをご試食いただけます。釜揚げうどん、冷やしうどんの2種類でお楽しみください。

Why don’t you taste fresh boiled udon noodle you make just after making. You can enjoy in two types of noodles: kettle fried noodles and chilled in noodles.

大江ノ郷自然牧場 Oenosato natural farm

鳥取県八頭郡八頭町橋本877 877 Hashimoto, Yazu Town, Yazu District, Tottori Prefecture, 680-0414

新型コロナウイルス感染防止のため、ただいまお休みをしております。 We do not offer for now. We will open the class from this April. Thank you for your understanding.

udon 手打ちうどん作り Udon noodle making

PREV NEXT